Ohjelmointi missä tahansa – tien päällä oleville koodaajille

On monia mahtavia syitä olla ohjelmoija elantonsa vuoksi, mutta yksi vakuuttavimmista on oltava tosiasia, että tämä on työ, jota voit tehdä missä tahansa. Jos olet freelancerina tai sinulla on rento työnantaja, voit ottaa kannettavan tietokoneen mukaasi tien päälle, eikä mikään estä sinua työskentelemästä kotona, puutarhassa tai vaikka matkustaessasi ympäri maailmaa.
Ainoa ongelma on löytää tapoja olla tuottava liikkeellä ilman, että raskaalla tekniikalla on liikaa painoa. Ja jos olet tottunut työskentelemään suuren pöytätietokoneen parissa, saatat aluksi vaikeuksia sopeutua.
Tämä artikkeli on oppaasi…

The Tech

Ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon, jos haluat koodata liikkeellä ollessasi, on tarkalleen, minkä tekniikan parissa aiot työskennellä ja kuinka saat tarvitsemasi tehon ja joustavuuden laitteeseen, joka on tarpeeksi pieni mahtumaan laukkuun .
Hyvä uutinen on, että meillä on nykyään paljon valinnanvaraa tekniikan suhteen. Ensinnäkin on olemassa useita uskomattoman ohuita ja kevyitä ultrabookeja, joihin kuuluu muun muassa hämmästyttävä Macbook Air, joka on voittanut lukemattomia palkintoja hoikista mittasuhteistaan ​​ja kevyestä profiilistaan. Samalla tämä on tietokoneen voimanpesä, joka pystyy enemmän kuin vastaamaan prosessointitarpeitasi useimmissa ohjelmointiympäristöissä.
Toisaalta, jos olet enemmän ikkunoiden fani, sinulla on taas paljon vaihtoehtoja. Et esimerkiksi rajoitu työskentelyyn kannettavien tietokoneiden tai ultrabookien parissa – miksi et voisi työskennellä yhdessä vaikuttavista tablettitietokoneista, jotka voivat vaihtaa Windows 8:n Metro-käyttöliittymää käyttävien tablettien ja täysitehoisten tietokoneiden välillä. täysi työpöytäympäristö. Jos saat Atom-käyttöisen Dell Venue 8:n kaltaisen, saat täyden Windows-kokemuksen 8 tuuman tabletilla. Tarvitset vain Bluetooth-hiiren ja näppäimistön ja olet valmis! Niin kauan kuin et tee 3D-peliä Unityssa. Mutta jos olet, hämmästyttävä (mutta kallis) Surface Pro 3 on kaikki mitä tarvitset.

Muut näkökohdat

Pelkkä tekniikka ei kuitenkaan ole kaikki mitä tarvitset. Oikean laitteen lisäksi tarvitset myös Internet-yhteyden (miten muuten pääset käyttämään Stack Overflowia?), tarvitset virtaa ja tarvitset paikan mukavaan istumiseen.
Tästä syystä on aina hyvä idea tehdä tutkimusta ennen matkalle lähtöä, jos haluat työskennellä liikkeellä koodaajana. Etsi paikkoja, jotka tarjoavat Wi-Fi-yhteyden lähellä sijaintiasi, ja jos et saa WiFi-yhteyttä siellä, varmista, että voit käyttää Internet-jakoa matkapuhelimellasi. Varmista myös, että sinulla on pääsy pistorasiaan – eikä ole koskaan haittaa, jos sinulla on vara-akku, jos voit ottaa sellaisen.
Toinen tapa suunnitella etukäteen on kuitenkin tehdä oikeanlaista työtä ennen lähtöä ja oikeanlaista työtä ollessasi liikkeellä. Jos esimerkiksi työskentelet ohjelman parissa ja päätät, mitä tapahtuu milloin, sinun tulee käsitellä niitä osia, joista olet epävarma tai jotka vaativat paljon testausta kotona ollessasi. Tallenna työt, jotka eivät 100-prosenttisesti vaadi Internet-yhteyttä tai liiallista keskittymistä (jopa esimerkiksi materiaalin luominen PhotoShopissa) liikkeellä ollessasi, jotta sinulla on aina jotain, johon voit palata.
Huomaa myös, että jos työskentelet laitteiden välillä, sinun on voitava käyttää kaikkia tiedostojasi. Viimeinen palapeli työskennellessäsi tiellä on sitten jonkinlaisen pilvipalvelun perustaminen ja kaiken tarvittavan lataaminen siihen.

Comments are closed.