Business How tasapainottaa teknologiaa luonnollisella sisustuksella kodissa

Teknologiasta on vähitellen tullut isompi ja suurempi osa elämäämme siihen pisteeseen, että se on melkein vallannut. Nykyään useimmat meistä viettävät ensimmäisen puolen päivän kirjoittaen tietokoneen ääressä ja jatkavat sitten matkapuhelimen käyttöä kotimatkalla ja sitten television katselun/tietokonepelien pelaamisen jälkeen, kun pääsemme sisään. Vasta kun painamme säkki, että sammutamme vempaimet ja siinä vaiheessa lopulta “sammumme”, mutta silloinkin puhelimemme ovat normaalisti aivan sänkymme vieressä valmiina herättämään meidät aamuisin.
Valitettavasti tämä ei ole kovin hyvä meille eikä se ole kovin hyvä sisustuksellemme. Näethän, ettemme kehittyneet tekniikan ympärillä, ja sellaisena kehomme ja mielemme ei ole suunniteltu kestämään niitä. Pidämme suurista, avoimista, luonnollisista tiloista – ne näyttävät meistä hyviltä ja auttavat kehoamme rentoutumaan luonnollisesti. Kun jokainen huone on täynnä suuria näyttöjä ja vilkkuvia valoja, vaikka kehomme ei tiedä mitä ajatella, eikä se yleensä ole kovin terveellistä.
Temppu on käyttää hyvin luonnollista sisustusta ja sitten hiipiä tekniikkaa sen ympärille. Katsotaan kuinka…

Luonnollinen tila

Kuten mainittiin, luonnollinen tila käskee välittömästi kehomme rentoutumaan, kun tunnemme olevamme luonnollisessa ympäristössä, jossa on paljon tarvikkeita. Tiesitkö, että vihreä väri voi välittömästi saada kehomme alentamaan verenpainetta? Kasvit ympäri taloa laukaisevat tämän vaikutuksen entisestään, eikä mikään ole parempaa kuin varmistaa, että huoneeseen tulee paljon luonnonvaloa (mikä tekee huoneesta myös suuremman tuntuisen ja parantaa untasi). Suihkulähteet ovat myös mahtavia, sillä veden äänellä on erittäin rauhoittava vaikutus.
Luonnonmateriaalien käyttö voi myös vaikuttaa suuresti huoneesi psykologiseen vaikutukseen. Esimerkiksi kovapuulattiat ja -pinnat tai kivi, kuten <a href=”http://www.tristatestone.us/stone_products/marble”>marble</a>, voi saada tämän vaikutuksen ja auttaa pitämään huoneen puhtaana ja kevyempänä. kuin maton käyttäminen.
Ongelmana on, että sinun on sitten sovitettava tekniikkasi tänne jotenkin…

Hienovarainen Tekniikka

Temppu on lisätä tekniikkaa kotiisi, jotta se on siellä, kun sitä tarvitset, ilman, että se valtaa huoneesi ulkonäön tai vaikuttaa haitallisesti terveyteen.
Yksi tapa tehdä se on yksinkertaisesti varmistaa, että sinulla on vähintään yksi huone, jossa ei ole tekniikkaa. Eteinen, viherhuone tai muu paikka sopii ihanteellisesti rentoutumiseen – varsinkin jos siellä on ikkuna puutarhaan.
Tekniikan sammuttaminen, kun et käytä sitä, on myös hyvä idea. Useimpien laitteiden latausvalot ovat samaa aallonpituutta kuin aurinko, mikä hämmentää kehoamme ja estää meitä nukahtamasta kunnolla. Tämä on erityisen tärkeää makuuhuoneessa – käytä analogista kelloa ja lataa puhelin ulkona.
Sinun tulisi myös tarkastella tekniikkaa, joka on suunniteltu esteettisyyttä ajatellen. Taulutelevisiot näyttävät paljon paremmilta kuin esimerkiksi suuremmat, ja kaikki, jossa ei ole paljon johtoja, tulee myös näyttämään paremmalta.
Parasta kaikessa on tekniikka, joka on suunniteltu jäljittelemään luonnollisia tai analogisia kohteita. Kindle on tästä hyvä esimerkki – sen skeuomorfismi on suunniteltu näyttämään kirjalta, kun taas e-ink-näyttö varmistaa, että se ei pidä meitä hereillä tai häikäise meitä koko päivää. Tämä on paljon mukavampi tekniikka lukea blogeja tutkimuksessasi.
Lopuksi etsi tapoja piilottaa tekniikkasi niin, että se sulautuu sisustukseen. Televisiot voivat asua kaapissa, ja kannettavat tietokoneet voidaan piilottaa laatikoihin. Tee kaikki tämä ja huomaat, että valot ja piippaukset pommittavat sinua paljon vähemmän ja että huoneesi ovat sen seurauksena paljon luonnollisempia ja rentouttavampia.

Comments are closed.